Category Archives: Kierrätysaskartelu

Askarteluja ja käsitöitä roskista ja muista kierrätysmateriaaleista

Hyvää isänpäivää

Syksyllä tein lastenhuoneen suursiivousta ja kävin läpi myös vanhat puupalapelit. Ne palapelit, joissa kaikki palat oli tallella säästettiin ja vietiin kierrätykseen, mutta muiden keskipaloista tein spraymaalaamalla ja leimaamalla pieniä jääkaappimagneetteja. Edit 16.11.2010 Kertokaapa te kokeneet leimailijat mikä on sellainen muste joka ei hieraannu heti pois niinkuin tämä käyttämäni leimasinmuste (hopeinen Versafine) teki vielä tuntienkin päästä, vai onko sellaista ylipäänsä? Täytyisikö tällaiset kohteet sittenkin leimata reilusti akryylimaalilla? Näihin mattamustalla spraymaalilla suihkittuihin palasiin voisi käyttää liituakin, mutta palojen koko on kuitenkin aika pieni, joten isompia runoiluja näihin ei oikein pääse rustaamaan. Hyvää isänpäivää kaikille isille!

Posted in Kierrätysaskartelu | 6 Comments

Onnea vuodelle 2010

Vuoden viimeisiä päiviä eletään. Olen lomaillut joulusta asti, korvannut univelkaa ja yrittänyt ladata akkuja ensi vuoden koitoksia varten. Koska minulla ei ole työhuonetta, pidän varsinaiset työt poissa näkyvistä vielä hetken aikaa. Koko syksyn remontissa olleen salin valmistuttua on tullut istuttua rauhassa kynttilöiden ja tuikkujen valossa. Tuikuista jää käyttökelpoista jätettä, joista voi askarrella vaikka mitä. Viime kesänä eksyin Täti-ihmisen blogiin ja näin siellä tuikkujen kuorista tehdyn hienon mistelinoksan. Ajatus jäi kytemään, ja nyt joulunajan pienenä askarteluvälipalana minäkin kokeilin tehdä pienen hopeisen oksan. Kovin nättiä tästä mistelistä ei tullut, kun oli vähän turhan krouvia nuo minun metallilankani. Toivottavasti mistelin “taika” kuitenkin toimii … Continue reading

Posted in Kierrätysaskartelu | 12 Comments

Hyväntahtoinen ötökkä, a nice bug

Tämä blogi päivitettiin hetki sitten uusimpaan versioonsa. Nyt kun kaikenlaista pöpöä ja bugia kun on liikenteessä, on syytä pitää pöpötorjunta kunnossa ja ohjelmistojen versiot ajantasaisina. Kone ja blogi olivat onneksi ötökkövapaita, mutta nurmikolta löytyi yksi :) Iloista viikonloppua!

Posted in Ilmoitusluontoista, Kierrätysaskartelu | 2 Comments