Category Archives: Kranssit

Matkamuistot girlandiksi

Yleensä hankin itse materiaalit töihini, mutta materiaali voi tulla myös asiakkaalta. Minulta pyydettiin kranssia, johon tulisi vuosien varrella matkoilta muistoiksi kerättyjä käpyjä. Kävyt nähtyäni totesin, ettei näistä saa asiakkaan ajattelemaa pyöreää kranssia. Määrä ei riittäisi muhkeaan kranssiin. Ehdotin kaarevaa kranssia ja sain vapaat kädet sen tekemiseen. Tein kaaren ruostuneesta paksusta rautalangasta. Sommittelin käpyjä aikani ja sitten kiinnitin jokaisen kävyn yksitellen rautalangalla. Kuumaliima ei kokemukseni mukaan pidä käpyjä paikoillaan, jos kävyt saavat kosteutta ja alkavat elää. Ripustus hoituu kätevimmin kahdella naulalla. Kranssi on aika raskas, joten ohuempi naru saattaisi ajanoloon väsyä ja hapertua. Tarkkasilmäinen huomaa rusetista sojottavan rautalanganpään, se johtuu siitä, … Continue reading

Posted in Kranssit, Luonnonmateriaalit, Tilauksesta | 5 Comments

Kransseja, kransseja

Joulukranssimalleja on kyselty ja tässä pikainen vastaus eli häthätää koottu kollaasi muutamista tämän joulun kransseista, joista olen hoksannut näpätä kuvan. Tarkempia kuvia näistä löytyy Kranssit -sivulta. Tässä siis muutamia tämän joulun pyöreitä tai sydämenmallisia kranssimalleja. Kranssivaraston täydennys viikonloppua varten on parhaillaan käynnissä, sillä vein viikolla kransseja myyntiin myös Noormarkun Kukkapuotiin. Myös erilaisia kun tässä nyt näkyy. Ja sitten oma suosikkini vähän isompana kuvana. Mukavaa joulutohina-viikonloppua!

Posted in Joulu, Kranssit | 5 Comments

Testipostia vain

Testaan ja ihmettelen minne katosi edellisen sammalnallepostauksen koko sisältö? Mukavaa päivänjatkoa Sinulle, jos satuit täällä pistäytymään. Edit 21.8.2008 Syy tekstin katoamiselle löytyi ja teidän lukijoiden onneksi tuo postaus pysyi piilossa. Siinä oli kaikenlaista ylimääräistä hieman toisenlaisiin “käsitöihin” liittyviä juttuja ja linkkejä ;) Asia on nyt hoidettu ja blogialustakin päivitetty viimeisimpään versioon kiitos oman ukkokultani.

Posted in Kranssit | 6 Comments