Category Archives: Luonnonmateriaalit

Talvimutinoita ja sammalnalle

Verstaallakin olen ollut, vaikka sinne meno ei olekaan viime viikkojen pakkasilla kamalasti houkutellut. Eikä sinne pääsykään ole aina ollut ihan helppoa. Oven lukko kun aika ajoin jäätynyt, eikä ole ollut lukkosulasta moksiskaan, mutta arvatkaapas mikä on auttanut paremmin? Otan yleensä verstaalle lämmintä mehua tai glögiä termosmukiin ja avot.. sitä kun kaatoi tilkkasen, niin johan aukesi lukkokin. Kesällä on risuja ja valmiita töitä on näppärä kuljetella kottikärryillä, mutta ne ovat nyt talviteloilla ja kuljetukset hoituvat lasten pulkalla. Meillä on maassa hitunen lunta, mutta ei jäätä, joten potkukelkka odottaa vielä parempia ajokelejä. Talventulo yllätti minutkin. Olin aivan varma, että kyllä tästä sää … Continue reading

Posted in Arkea ja kuulumisia, Sammal | 3 Comments

Joko saa tonttuilla?

Minun ei pitänyt tänä vuonna isommin tonttuja tehdä, mutta kuinkas kävikään kun kaivoin askartelutarvikkeet esille lasten tonttupuuhia varten? Ensin oli vain muutama… mutta kohta niitä olikin hyllyntäydeltä. Kasvaakohan joukko tuosta vieläkin? Tonttujen lakki ja takki on turvepellavaa. Parrat villaa ja nenät puuta. Saa tonttuilla! tiptap-terveisin tonttutehtaan johtaja :)

Posted in Joulukoristeet, Luonnonmateriaalit, Uusia tuotteita | Tagged | 11 Comments

Sydämellinen kaaos

.. tai kaaossydän :) Tunnistatko materiaalin? Tämä sydänkoriste ei ole ihan tuore, sillä se on odottanut sijoituspaikkaa tai myyntiä verstaalla, missä en juurikaan kameran kanssa käy. Sydän on iso ja pullea. Melkein 80 cm korkea. Sydän voisi olla hieno koriste vaikka hääjuhlaan. Ihan sellaisenaan. Tai ehkä sen voisi koristella herkillä kukilla, tai yltiöromanttisesti jopa pienillä lappusilla, joihin on kirjoitettu rakkausrunoja. Tänään kuvasin sydämen ihan naturellina, arkisesti navetan ylisiltä löytyneen tuolin kanssa, syystuulen kieputellessa keltaisia haavanlehtiä ympäriinsä. Pirteää loppuviikkoa!

Posted in Kodin koristeet, Luonnonmateriaalit, Muut | 8 Comments