Category Archives: Valokuvatorstai

Kuutamohommia

Valokuvatorstaissa aiheena on kuu. Ensimmäinen mielleyhtymä minulle oli kuukuppi, mutta sitä en alkanut kuvaamaan vaikka onkin kelpo kumppani kerran kuussa. Kuuta tulee monesti ihailtua, mutta harvemmin lähdettyä ulos kuvaamaan. Arkistojen kätköistä löysin nämä kuvat, joissa ollaan ihan kuutamohommissa. Matka alkaa katselemalla melkein täyttä kuuta koivikon takana Matka jatkuu kohti järven ja pienen puron rantaa.. Mummolan rannassa on risunvääntäjän aarre. Sen kaatamisessa on majavakin avustanut. Täysikuun valossa näkee kohtuullisesti, ainakin jos on lunta. Sen valossa voi hakea risukuorman tai viedä vaikka roskapussin. Tämä viimeinen otos onkin napattu kotipihassa “suloon” nojaten. Nyt sitten vain toivotaan pilvettömiä kuutamoöitä että lunta, mistä valo voisi … Continue reading

Posted in Valokuvatorstai | 3 Comments

Valokuvatorstai: Rajattu

Istutusalue on rajattu erilleen nurmikosta. Sen jälkeen toivotaan että molemmat, sekä nurmikko että istutukset, pysyvät niille annettujen rajojen sisällä. Ja ainakin meidän pihassa nuo rajat ovat useimmiten hieman häilyviä ja taipuvaisia katoamaan näkyvistä. Lisää rajauksia löydät Valokuvatorstain haastesivulta.

Posted in Valokuvatorstai | 13 Comments

Valokuvatorstai: 138. haaste

Haasteena oli kuvata jotain inhimillistä, mutta ei ihmistä eikä eläintä. Erehtyminen lienee sellaista. Vastaan tähän kuvaparilla. Toisessa on käynyt tahaton vahinko (tällä kertaa kylläkin lavastettu)  ja toisessa on kyllä ihan tarkotuksella “erehdytty”.

Posted in Valokuvatorstai | 6 Comments