Category Archives: Uusia tuotteita

Joko saa tonttuilla?

Minun ei pitänyt tänä vuonna isommin tonttuja tehdä, mutta kuinkas kävikään kun kaivoin askartelutarvikkeet esille lasten tonttupuuhia varten? Ensin oli vain muutama… mutta kohta niitä olikin hyllyntäydeltä. Kasvaakohan joukko tuosta vieläkin? Tonttujen lakki ja takki on turvepellavaa. Parrat villaa ja nenät puuta. Saa tonttuilla! tiptap-terveisin tonttutehtaan johtaja :)

Posted in Joulukoristeet, Luonnonmateriaalit, Uusia tuotteita | Tagged | 11 Comments

Hulluna villaan

Otsikko voisi yhtä lailla olla, miksi lumiukko on teljetty lasikuvun alle? Otsikossa en tällä kertaa en puhu itsestäni, vaan villan ja huopatöiden vihollisista. Meidän talossa ne suurimmat viholliset eivät nimittäin ole koiperhoset, joihin en tietääksen ole törmännyt. Meillä eniten vahinkoa aiheuttavat nelijalkaiset ystävät eli kissat. Viime kesänä taloon tulleet kaksi tyttökisua ovat ihan hulluja villan perään. Irtonainen hahtuva niitä ei isommin kiinnosta, mutta valmiita töitä saa ihan tosissaan vahtia. Monta omena-aihiota, porkkanaa ja huopahelmeä on hämärästi kadonnut pöydiltä löytyäkseen joskus huonekaluja siirrettäessä pölyisinä nurkista. Osan olen suosiolla antanut ollakin, mutta kun joulun jälkeen löysin pesuhuoneen lattialta saunatonttuni ilman hiippaa, parta … Continue reading

Posted in Huovutus, Uusia tuotteita | 4 Comments

Nyt niitä saa!

Tontun Joulupuuhat -joulukortit ovat saapuneet ja pompanneet heti myös Nettipuodin Kortti -hyllylle. Korttien koko on 210 x 105 mm ja ne on painettu tukevalle korttikartongille. Kortin takana on runsaasti tilaa omalle joulutervehdyksellesi sekä painettuna normaalit osoiterivit ja postimerkin paikka. Kortteja on saatavana yksittäin sekä 10 ja 20 kappaleen seteissä. Korttien kuva-aiheina on 3 taannoisen äänestyksen suosituinta korttia. Korttikuvissa seikkailee viime jouluksi neulahuovuttamani tonttu. Äänestyksen yhteydessä olleen arvonnan voittaja Hanna tulee kohta myös saamaan palkintonsa. Tonttuja tosiaan näkyy jo paitsi työpöydällä niin myös vähän siellä täällä. Mitä lie palaveria nämäkin kolme veijaria tässä oikein pitävät? Mukavaa marraskuuta!

Posted in Joulu, Kortit, Uusia tuotteita | Tagged , , , , | Comments Off