Category Archives: Kollaasit

Mustaa & Keltaista värikollaasihaaste

(Klikkaa isommaksi) Meiltä kotoa ei juurikaan löydy keltaista väriä. Mitä nyt joskus muutaman päivän ylivanhoista banaaneista. Puutarhastakin olen sitä pikkuhiljaa karsinut pois, ja sielläkin se on aina vihreän, eikä niinkään mustan kaverina. Vaihtoehdot olivat siis aika vähissä, kun en jaksanut lähteä lastenhuoneen kaaokseen mustia ja keltaisia legoja etsimään. Arkistosta löysin kuvan lepässä kasvavasta jäkälästä auringonpaisteessa ja sitten löytyi tämä sitruunankeltaisenlime mikä-lie-kukkahämähäkki, joka käveli mustan muoviesineen päällä. Yhdistämisen tulos näkyy yllä. Minusta siitä tuli hienompi kuin otokset yksinään olivat, tai ainakin hämähäkki on vähemmän pelottavan näköinen. Tässä vielä otokset erillään. Ja kuten näissä kollaasihaasteissa yleensä..  niin kävi nytkin.  Eli heti kun … Continue reading

Posted in Kollaasit | 5 Comments

Ruska-kollaasi

Inkiväärin mukavat (ja koukuttavat) värikollaasihaasteet jatkuvat taas kesätauon jälkeen. Yhden jo missasin, mutta tähän Ruska -haasteeseen ehdin vielä mukaan.

Posted in Kollaasit, Kuvankäsittely, Valokuvaus | 10 Comments

Viininpunaisen kollaasin viikko

Viininpunaisesta minulle tulee ensimmäisenä mieleen kotitalon punamullattu, rimalaudoitettu seinä. Vastamaalattuna tuo maali on ihanan tummanpunaista, vaikka haalistuukin siitä sitten pikkuhiljaa vaaleammaksi. Lisää viininpunaisia kollaaseja löydät värikollaasi napin takaa. Nämä mukavan koukuttavat Inkiväärin emännöimät kollaasihaasteet jäävät nyt kuukauden kesälomalle. Kiitos Inkivääri kun olet innostanut meitä näitä tekemään. Minä puolestani jään odottelemaan juhannusruusun kukintaa.. Kollaasista löytyy aronianlehtikranssi, tummanpunaisia huoparuusuja, kälyn luona kuvattu tuikkulasi ja hänen tekemänsä huussi, jouluverhokangasta, juomacoolereita ja kotitalon seinää. Aurinkoista toukouun loppua!

Posted in Haasteet, Kollaasit | 5 Comments