Sunnuntaina Syystorille

Huomenna sunnuntaina 21.9.2008  Leineperin Ruukilla järjestetään Syystori. Kerrassaan upea, vanha miljöö, johon kannattaa tutustua ellei tuo paikka ole ennestään tuttu. Itse olin siellä viime kuussa vieraana yksissä parhaiten järjestetyissä häissä missä olen koskaan ollut, mutta huomenna olen menossa sinne auto täynnä tavaraa.

Poikkeappa moikkaamaan minua autotalliin (paikka 10) jos satut sillä suunnalla kulkemaan. Tunnistat minut luonnollisesti risutuotteista ja huovutuksista, mutta tuon mukanani myös muutamia sammaltöitä sekä esimerkiksi kuvan puolukanvarvuista sidotun kranssin.

Kranssissa ei ole vielä mitään rusettia, koska mielestäni kranssi ei sitä kaipaa, mutta ukkokullan mielestä sellainen täytyisi laittaa. Mitä mieltä te näin lauantaiaamuna olette? Oletpa sitten rusetin puolesta tai sitä vastaan, vietä jokatapauksessa mukava päivä. Minäkin koetan, vaikka varmaan jossain vaiheessa päivä tuntuu katoavan käsiin eikä mikään valmistu.

Ps. Huovutushaaste -sivu löytyy nyt joko sivupalkin nappulan tai ylävalikon kautta. Ylävalikko ei välttämättä näy kaikilla selaimilla oikein, mutta sivupalkin kautta ainakin tuolle sivulle pitäisi päästä.

This entry was posted in Toreilla ja turuilla and tagged . Bookmark the permalink.

12 Responses to Sunnuntaina Syystorille

 1. raija says:

  Minun mielestäni tuo on kaunis ilman rusettia! Tyylikäs, yksinkertainen on kaikkein kaunein..

 2. "Eliza" says:

  Sanon samaa, eli ilman rusettia.

 3. Anpali says:

  Toistan edellisiä, ilman rusettia!

  Olen vieraillut blogissasi enemmän ja vähemmän säännöllisesti jo pidemmän aikaa, mutta enpä ole tainnut kommenttia aikaisemmin jättää. Risutyösi ovat todella kauniita. Joskus haaveilen niitä itsekin tekeväni, mutta nyt ei aika yksinkertaisesti anna myötä.

 4. Inkivääri says:

  Minustakin se on hyvä juuri tuollaisena:)

 5. Lissu says:

  Kaunis sellaisenaan! Hyvää viikonloppua!

 6. Outi says:

  Yksinkertainen on kaunista, eli ilman rusettia minustakin on parempi =0)

  Menestystä ja iloista mieltä syystorille!

 7. risulintu says:

  Kiitos kommenteistanne. Kranssi saa siis olla ilman rusetteja. Mukavaa päivänjatkoa!

 8. Katja says:

  Hei,

  Mieltä lämmittävä blogi. Kertoisitko mitkä asiat tekivät niistä jutussa mainituista häistä yhdet parhaiten järjestetyt? Pohdin vaan mitä ihmeellisimpiä asioita…
  Kauniita syyspäiviä sinulle ja perheellesi!

 9. Anunanu says:

  Kranssi on hyvä noinkin, mutta jos siihen täytyy nauha saada, olisi mun mielestä sellainen punavalkoruutuinen “piparminttupisa”-nauha hyvä ;) Tai alaosaan iso silkkinauharusetti lempiväriä , tuohonhan sopii kaikki. Sininen, vihreä, oranssi, keltainen, ruskea…

  Toivottavasti Leineperissä oli myyntiä!
  Se autotungos on siellä niin järjetön että se alkaa haittaamaan sinne lähtemisen viitsimisen aloittamista, saa jäädä tällä kertaa multa väliin =)

 10. risulintu says:

  Kiitos Anunanu rusettivinkeistä. En tiedä Leineperin autotungoksesta enkä tarjonnastakaan kuin oman myyntipaikan osalta. Olin yksin koko ajan, enkä päässyt itse yhtään kiertämään. Kertoivat kyllä autoja olleen paljon. Sinne ilmeisesti oli linja-autokuljetus Porista, että sitä varmasti kannattaa hyödyntää, niin ei joudu kovin pitkältä ruukkialueelta kävelemään.

  Niin ja kotiintullessa minulla oli onneksi paljon vähemmän “risuja” kuin mennessä :) eli sehän tarkoittaa vain sitä, että runsaudensarvitehdas tarvitsee käynnistää huomenna uudestaan, että on porinpäivänäkin jotain myytävää.

  Palaan Katja vielä hääjuttujen tiimoilta. Nyt on ihan pakko mennä takaisin pötkölleen, sillä olo on vähän kuin tiskirätillä ;)

 11. wiiks says:

  Ihana kranssi -ja juuri täydellinen noin :) Iloista viikon alkua!

 12. Sanni says:

  Hei! Oi miten ihanainen kranssi. Ja Hyvä kiertoon- juttuun. Anteeksi, en ollut huomannut ilmoittautumistasi ja TOTTAKAI OLET MUKANA! Oletko laittanut yhteystietosi sähköpostiini? Menen heti katsomaan. Eikun odottamaan pakettia sitten :)