Villaruusuja

Edellisen postauksen mustasta kranssista on luontevaa siirtyä mustiin huopakukkasiin. Mietiskelin eilen mahtaisiko jo aiemminkin tekemäni huoparuusu -koru “toimia” mustana. Kun äitini tarvitsi huopahuivin pidikkeen hautajaisiin ja ajattelin kokeilla ruusua luonnonmustasta villasta. Näytti yllättävän hyvältä, joten tein tänään muutaman lisää…

Samaa ruusua saa tietenkin myös punaisena (kuvassa hieman liian vaalea), roosana, keltaisena ja vitivalkoisena. Kuvat keltaisesta ja valkoisesta tulevat myöhemmin verkkokaupan puolelle. Kuvan musta ruusu ei ole pikimusta vaan luonnonmusta, mutta pikimustastakin teen kyllä tilauksesta.

Ruusu -rintakorun hinta on 16 €. En lisää tätä enää tuonne väliaikaseen puotiini, mutta sähköpostitse saatte tätä tilattua ennen verkkokaupan avautumista.

Ajattelisin, että huoparuusu (vai pioninkukkako tuo pikemmin on?) voisi olla kiva joululahjaidea puutarhaihmiselle tai ruusujen ystävälle vaikka jonkun puutarhakirjan ja siemenpussin kylkiäisenä. Samoissa sävyissä löytyy tietenkin myös Pallero-korviksia ja sormuksia.

This entry was posted in Huovutus, Korut, Märkähuovutus, Uusia tuotteita. Bookmark the permalink.

6 Responses to Villaruusuja

 1. Eija says:

  Kauniita ruusuja, tuo luonnonmusta onkin kiva kun ei aivan ole kokomusta, näyttää oikein tumman ruskealta.

 2. Irina K. says:

  Mikähän ihme musta-kausi mulla on, mutta mielestäni se oli parhaan näköinen. Jostain syystä kieltämättä tuo vaaleanpunainen oli juuri, kuin äitini pionit, joita itsellenikin tänä kesänä siirsin. Ihania koruja!

 3. Hanne says:

  Kaunis ruusu – myös mustana.

  Onko sinulla nyt joku musta kausi, kun kranssikin on musta.

 4. risulintu says:

  Kiitos Eija, Irina K. ja Hanne. Ei minulla mitään mustaa kautta ole :) Ei tällaiselle kalpeanaamalle edes oikein sovi mustat vaatteet. Tuo luonnonmusta on silti hieman armeliaampi kuin pikimusta.

  Kaikki värit ja jopa musta vaan näyttävät huovutusvilloissa niin upeilta, että.. Kumpa vain olisi enemmän aikaa pyöritellä ja kokeilla niistä kaikenlaista mitä ideavihkoon on tullut raapustettua.

  Huomenna ja ylihuomenna on myyjäiset ja tekisi mieli kokeilla ja tehdä vielä vaikka mitä, mutta kun pitäisi kranssejakin koristella ja muutenkin valmistautua ettei aina menisi puoleen väliin aamua. Miksei tämä inspiraatio tullut sanotaanko jo vaikka pari kolme viikkoa sitten ;)

 5. Nina says:

  Somia ovat ruususi tai pioninkukkasi! Ihanan pehmeän oloisia… :)

 6. Inkivääri says:

  Kauniita ruusuja tai pioneita, kukkia kumminkin:)