Perhosia ilmassa

Vaikka oikeat perhoset eivät ihan vielä liitele ilmassa, niin näitä kevätsäitä pelkäämättömiä VillaPerhosia on lennähtänyt täältä maailmalle ja nettipuotiin.

Perhosparven ensimmäinen etappi on Eijan Kudontaputiikki Ylöjärvellä. Eija halusi putiikkiinsa huopakorujani myyntiin. Käykääpä kurkistelemassa jos/kun sielläpäin liikutte.

Villaperhosia on tällä hetkellä saatavana kuudessa eri värissä: puhtaan valkoisena, vaaleankeltaisena, keltaisen-oranssina, vaaleanpunaisena, vaaleansinisenä sekä vaaleanlimenvihreänä. Tarvittaessa ja tilauksesta myös muun värisenä. Sekä myös ilman tuota helmikoristetta.

Perhosen takana on turvalukollinen koruneula. Somista perhosella takki, lakki, laukku tai vaikka lastenvaunut. Tai kiinnitä keväiseen onnittelukorttiin irroitettavaksi koruksi. Litteänä kulkee hyvin kirjeessä, jos haluat muistaa jotain kaukaisempaa ystävää lämpimin ajatuksin.

Samanlaisissa väreissä saatava Perhospinni tuo keväisen tuulahduksen pienen tai hieman isommankin prinsessan hiuksiin. Molempien hinta on 7€, mutta maaliskuun loppuun asti saat 3 kpl perhosia hintaan 18 €. Huomaathan, että nämä voidaan toimittaa edullisesti kirjeessä, jolloin toimituskulut ovat alkaen 0,80€.

Aurinkoista päivää Sinulle!

This entry was posted in Huovutus, Jälleenmyynti, Korut, Uusia tuotteita. Bookmark the permalink.

10 Responses to Perhosia ilmassa

 1. sasu says:

  Tulipa keväinen olo kun näki nuo perhoset. Ihania!

 2. raija says:

  Ihania perhosia..kyllä tuo villa on mukava materiaali, siitä voi keksiä vaikka mitä!

 3. pirjo says:

  Tosi kauniita perhosia. Minäkin olin viime viikonloppuna korukurssilla. Siis huovuttamalla tehtyjä Oli tosi kivaa ja mielenkiintoista. Kyllä sulla on monenlaista täällä blogissa. En vaan ole ehtinyt paljon tustkiskella. Harmittaa, että tuo sammal vastaan jäkälä meni multa ohi. Mukavaa maaliskuuta.

 4. risusydän says:

  Ihanaa, kevään ensimmäiset perhoset ja niin kauniit (:
  Tuletkos Rauman kevätmarkkinoille myymään ?

 5. risulintu says:

  Kiitos kommenteistanne.

  Alustavasti olisi tarkoitus kyllä Raumallekin mennä, jos vain sinne asti jaksaa jotain vääntää ja kääntää :) Muistaakseni osuivat samalle päivälle kun täälläpäin tuo Leineperin kevättori.

 6. Kaijaleena says:

  Ihania perhosia!
  Olit vieraillut blogissani ja jättänyt pitkät kommentit. Kiitos käynnistä. Vastasin sinulle sinne.

 7. Pajupirtti says:

  Keväiset liihottelijat ovat päässeet ilmoille. Ihanaa.

 8. Eija says:

  Kiitos, kiva kun sain korujasi, ne ovat niin hienoja ja ihanat värit niissä :)

 9. SariHannele says:

  Ihanan keväisiä perhosia :)!

  Kivan näköisiä tuotteita olet Eijan kudontaputiikkiin toimittanut…
  -Hassua yhteensattumaa nuo pinnit, minullakin on työn alla hiuspinnejä huopakoristeella, ei onneksi kuitenkaan perhoset kyseessä ;)

  Työniloa ja auringon paistetta risulinnun pesään!

 10. risulintu says:

  Kiitos kaikille kommentoineille.

  Tuota perhosia varten tarvitsemaani huopaa huovutellessani kävi taas mielessä, että ensimmäistä kertaa huovuttavan ei todellakaan kannata valita työhön tuommoisia pastellivärejä. Tuntui, että villa ei huovu kunnolla sitten millään. Osasin kyllä odottaa hankaluuksia, mutta siltikin huono huopuvuus yllätti.

  Nämä eivät vielä olleet se kierrätysaiheinen kevään huovutushaastetyö, mutta kukatietää ehkä pieni osa sitä. Idea on jo mielessä, mutta katsotaan miten toteutuksen käy.