Askarteluvälipala

Huovutuksen ja risutöiden välissä täytyy välillä askarrella jotain ihan muuta. Tässä tapauksessa se oli kierrätysaskartelua vanhasta puuhenkarista, silmukkaruuveista sekä pyykkipojista.

Idean tähän näin jossain ihanassa ulkomaankielisessä sisustusblogissa, mutta ikävä kyllä en enää sinne taida löytää vaikka haluaisinkin. Noita sisustusblogeja on niin paljon, että kun menee blogien suosikeista eteenpäin, ei lopulta enää muista mistä lähti liikkeelle. Niin paljon on inspiroivia sisustuksia ja upeita blogeja, mutta niin vähän aikaa niiden lukemiseen :) Runsaudenpula siis, mutta hyvä niin.

Näitä vanhoja henkareita löysin kyllä muutamia, mutta tämä taisi olla niistä se ainoa missä oli tuo ripustin keskellä. Miksiköhän ne on sijoitettu epäkeskosti? Vai onkohan kaikki meillä olevat henkarit jotain “maanantaikappaleita”? Noita pyykkipoikia olisin voinut ehkä laittaa muutaman vähemmän, mutta näkee nyt mitä tuossa tulee loppujen lopuksi riiputettua.

Jos on vessan ja muutamien hyllyprojektien takia heilutettu valkoista sivellintä, niin tasapuolisuuden vuoksi täytyi maalata jotain mustaakin. Maalasin liitutaulumaalilla kauan jemmassa olleista sydämistä pikkuriikkisiä liitutauluja. Muutaman siirsin nettipuotiinkin. Kovin isoa tekstiä tuohon ei kyllä mahdu kirjoittamaan, mutta jotain pientä sentään.

Kerrottakoon tähän samaan syssyyn, että kananmunakaappia saa nyt myös valkoisena. Elämässä tarvitaan toki muitakin sävyjä kun mustaa ja valkoista, kuten vaikka näitä riemunkirjavien Lintukoto -magneettien värejä.

Yksi satsi lintupönttöjä matkasi täältä länsirannikolta myös Espooseen, Espoon Lahjatupaan. Pönttöjen lisäksi sieltä löytyy myös mm. OnnenOmppu -avaimenperiä, piikikkäitä sydämiä sekä kuvassa näkyviä risuisia kiemurasydämiä erilaisin nauhoin.

Käykääpä ihmeessä kurkistelemassa Lahjatuvan kevätuutuuksia ja muuta tarjontaa. Lahjatuvassa osakkaana oleva Sinisen Huoneen Hanne on kirjoittanut sekä Lahjatuvan blogissa sekä omassaan monesti suomalaisen käsityön puolesta.

Lintupönttöjä karkkisävyillä maalatessa iski valtaisa makeanhimo. Seuraavaksi pitäisikin käydä postissa ja kun meidän lähiposti on nykyisin Siwassa, niin mahdollisesti saatan eksyä myös kaupanpuolelle asioimaan :)

Tämän santtukuvan kera toivottelen kaikille leppoisaa viikonvaihdetta! Titityytä ei ainakaan meidän pihalla vielä kaiu, mutta nautitaan nyt tuosta talvesta ja lumesta niin kauan kun sitä vielä on. Tai ainakin yritetään. Kieltämättä sitä olisi jo mieluummin siistimässä kukkapenkkejä kun kolaamassa lunta. Kuka tietää montako mustaa talvea tämän normaalitalven jälkeen taas tulee?

Leppoisaa viikonvaihdetta!

This entry was posted in Askartelu, Jälleenmyynti, Kierrätysaskartelu, Kodin koristeet, Uusia tuotteita. Bookmark the permalink.

5 Responses to Askarteluvälipala

 1. risulintu says:

  Pakko vielä lisätä, että Pandan perinteinen Lakumix on aika hyvää :)

 2. julia says:

  kaunis tuo hengari-idea:) maalaistunnelmaa.

 3. Pia says:

  Täytyypä käydä tuolla Lahjatuvassa joskus tutustumassa tuotteisiin. Aivan hurmaavia nuo miniatyyripöntöt.

 4. Ruiskaunokki says:

  Ihanaisia pikkuruisia juttuja olet taas näperrellyt! Varsinkin nuo linnunpöntöt sykähdyttävät. Ovatko ne onttoja?

  Sinulla on ideat hallussa, ja siksi on aina niin kiva pistäytyä kurkkimassa täällä. Koskaan ei etukäteen osaa edes aavistaa, mitä ihanaa uutta täältä löytää.

  Hyvää viikonloppua Sinullekin!

 5. risulintu says:

  Kiitos Ruiskaunokki. Lintupöntöt ovat kyllä umpinaisia, mutta pikkuruisia mielikuvituslintuja niihin mahtuu majoittumaan vaikka kuinka paljon :)