En päässytkään käsityötorille

RisuikkunaMinun piti osallistua Pori Folkin käsityötorille, mutta niinpä vain jäi väliin. Itse olen potenut viikon mikälie-flnssaa, lapsilla on nyt mitälie-vatsatautia ja ukkokultakin on koko viikonlopun urheilukisoissa toimitsijana.

Onneksi sentään aurinko hellii ja tuuli on lempeän lämmin. Ihan kuin kesä olisi palannut takaisin. Tänä viikonloppuna aion koettaa kestävisivätkö ranteeni jo neulontaa. Ja aion tehdä sen ulkona auringosta nauttien.

Kompostilla käydessä silmiini osui värjäyskattila. Hmm.. taisin toisaalla luvata värjätä nokkosella ja sitähän meillä riittää. Kenties jaksan sitäkin jos ei tarvitse päivystää kuopuksen kanssa vessan vieressä koko viikonloppua.

Värjätyistä langoista haaveilen neulovani aaltohuivin. Olen ihaillut tuota huivia hieman hillitymmillä väreillä neulottuna mm. Pian Väriä elämäään -blogissa.

Hyvää viikonvaihdetta! Nauttikaa auringosta nyt kun sitä vielä on tarjolla!

This entry was posted in Ilmoitusluontoista, Risut. Bookmark the permalink.

3 Responses to En päässytkään käsityötorille

 1. Pia says:

  Jos sinulla on sekä harmaata että valkoista lankaa, saat nokkosista keltaista ja vihertävää. Nokkosia kannattaa olla runsaasti, jotta väri ei jää liian haaleaksi.

  Pikaista paranemista!

  T: Pia

 2. Pajupirtti says:

  Voi sinua kun olette joutuneet pöpöjen vietäväksi.Pikaista paranemista kaikille.
  Tuo neulontahommeli on sellaista jota ei mun hermo kestä. Pitäisi saada kaikki valmiiksi niin pian, etten kestä sitä odottelua.Haluaisin kyllä muttei….
  Tosi kaunis tuo vihertävän keltainen huivi, kukapa ei sellaista haluaisi.
  Kesälomaksi lainasin kirjastosta yhden mallilehden jossa oli kiva virkattu pusero.Mutta ARVAA kerkisinkö edes lankoja hankkimaan?
  Mihin lie tuo aika katoaa??
  Nautihan auringosta ja elokuun hämäristä illoista.
  T:Kaisa

 3. risulintu says:

  Kiitos Pia ja Kaisa.