Valokuvatorstai: 138. haaste

Erehtyminen on inhimillistä

Loistopysäköinti

Haasteena oli kuvata jotain inhimillistä, mutta ei ihmistä eikä eläintä. Erehtyminen lienee sellaista. Vastaan tähän kuvaparilla. Toisessa on käynyt tahaton vahinko (tällä kertaa kylläkin lavastettu)  ja toisessa on kyllä ihan tarkotuksella “erehdytty”.

This entry was posted in Valokuvatorstai. Bookmark the permalink.

6 Responses to Valokuvatorstai: 138. haaste

 1. Inkivääri says:

  Tosi hyvät kuvat, erehtyminen on inhimillistä:) Löytyi se rahapussikin joskus jääkaapista8]

 2. Tarjuska says:

  Ajatuksissaan sitä tulee tehtyä inhimillisiä erehdyksiä. Tosiaan voi joskus löytyä silmälasitkin jääkaapin hyllyltä. Eipä tule heti mieleen etsiä kylmäkaapista. :)
  Tuo toinen on sitten monesti sitä piittaamattomuutta. Kerran kyllä Tampereella ajoimme vahingossa yksisuuntaista tietä pätkän asuntoperävaunun kanssa. Siinä tilanteessa voi tulla kylmä hiki otsalle.

 3. Una says:

  Ohos. =)

  Niin siistissä rivissä kaikki… =)

 4. risulintu says:

  Näkkileivän olen minäkin laittanut jääkaappiin ja maitopurkin muuhun kaappiin ;) Ja eiköhän tuo tapa vielä tästä lisäännykin kun ikää karttuu.

  Una: On niin pieni kaappi, ettei sinne mahdu mitään jos eivät seiso suorassa rivissä. Ja takana on vielä paikoitellen toinen rivi.

 5. tuulento says:

  No erehtyyhän sitä silloin tällöin, joskus auton kanssa on ihan mokattukin. Löysin myös kerran kahvipaketin, jonka paikka on ollut hyllyllä AINA, niin se oli jääkaapissa.

 6. harakka says:

  Erehdyksiä vaan sattuu tekevälle, hieno idea hasteeseen kuitenkin!