Motivaatiohelmet

Huopapallojen leikkiäPallosiakin on huovuteltu. Pikimustien tilauspallojen kanssa meni taannoin ihan kunnon tovi. Niitä pyöritellessä huomasi taas kerran kuinka paljon värjäys vaikuttaa villaan huopumiskykyyn. Tuntui, ettei mikään suopamäärä riitä ja käsivoimiakin tarvitaan normaalia enemmän.

Vastapainoksi oli ihan pakko huovuttaa jotain värikkäämpää. Syksyn upeat sävyt pakottivat minut huovuttamaan lisää palloja ja tekemään niistä itselleni helmet. Nimesin nämä mahtipontisesti motivaatiohelmiksi.

Toiveissa on, että kun nämä iloisenväriset pompulat keikkuvat kaulassa, syntyy päässäkin kivoja ideoita. Ja voihan noita pallosia vaikka hypistellä käsissään samalla kun työstää mielessään jotain vanhaa ideaa paremmaksi.

Kiinnitin helmet tarkoituksella epämääräisin välein toisistaan, mutta mahtaako se ajatus näkyä näistä? Jospa joku luulekin, että olen vain huolimattomasti räiskinyt pallot sinne tänne?

Motivaatiohelmet

No, minä jään nyt sitten vain odottelemaan niitä ideoita putkahtavaksi. Värikästä päivää Sinullekin!

This entry was posted in Huovutus, Korut. Bookmark the permalink.

6 Responses to Motivaatiohelmet

 1. Pajupirtti says:

  Hei vaan Risulintu!
  Nuo helmet kaulalla olisi innostava juttu. Ne välithän on niitä mietintämyssytaukoja.Keltaiset on huovutusta, punaiset neuleita ja muita lankajuttuja, ruskeat on ihan selvästi risuilua ja vihreät muita luonnon materiaaleja. Pikkupallo on se idis sitä seutaa toteutus ja toinen pikkupallo on se onnistumisen iso ilo. Yksinkertaista.Olet kiteyttänyt harrastuksesi näihin helmiin. Ihana.
  Pirteää syyskuun loppua toivottelee Kaisuli

 2. risulintu says:

  Voi Kaisuli, sinähän sen osasit sanoa paljon paremmin kuin minä :)

 3. Eija says:

  Onpa kivat helmet, laitappa minulle ne tulemaan jos vapaana ovat:)

 4. Nina says:

  Ihana on huovutettu helminauha ja niiden pyöreätä muotoa nyplätessä varmasti syntyy uusia kivoja ideoita.
  Työsi ovat niin huolella tehtyjä.

 5. wiiks says:

  Oikeat hyvänmielen herkkuhelmet ;D

 6. Hanna says:

  Hauskat helmet =o) t:hanna