Kiitos äänestäjille

Kiitos teille kaikille korttimalleja äänestäneille (108 äänestäjää) sekä arvontaan osallistuneille (65 kpl). Äänestyksen tulos oli lähes sama kuin itsekin arvelin. Tässä kolmen kärki suosituimmuusjärjestyksessä ja alla kortin saama osuus annetuista äänistä:

kortti2kortti1kortti5

35% äänistä  *  22% äänstä  *  21% äänistä

Näistä joulukorteista kerron lisää myöhemmin, mutta nyt kerron kuka voi odottaa pientä syysyllätystä. Arvontaan osallineista onnetar suosi kommentoijaa numero 13 eli Hurja-Hannan väkerryksiä blogin takaa löytyvää Hannaa.

Onnea Hanna!

Minä jätän nyt tuon uutteran kotitonttuni vahtimaan sähköpostilaatikkoa, josko sinne kohta kilahtaisi myös Hannan osoitetieto (vaikkapa yhteydenottolomakkeen kautta) ja hipsin itse vaivihkaa nukkumatin maille.

This entry was posted in Arpajaiset, Joulukortti and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Kiitos äänestäjille

  1. Hanna says:

    Jihuuuu, mä en IKINÄ voita missään!!!! Laitoin sulle viestiä yhteydenottolomakkeella =o) t:hanna

  2. risulintu says:

    Ja katsoitko millä numerolla voitit ;D

  3. Hanna says:

    Taitaa olla jatkossa mun onnen numero!!! =o) t:Hanna