Paketti Kajaaniin

ruusurusetit

Kuluneella viikolla täällä pesässä oli pakkaamisen iloa ja tuskaa. Jos ei nyt suoranaista tuskaa, niin ainakin hieman päänvaivaa. Lopulta kuitenkin iso paketti tuotteitani lähti matkaan kohti Kajaania.

Kajaanin keskustasta, Kauppakadulta, löytyy Sigga Shop, lämminhenkinen poronlihaan ja suomalaiseen käsityöhön erikoistunut lahjatavaraliike.

Sigga Shopista löydät nyt minun tuotteistani mm. saunatonttuja ja joulutonttuja, OnnenOmppuja ja Porkkanakyniä, kiemuraisia ja pitkähäntäisiä risusydän -kransseja, kananmunakaappeja sekä liitutauluja.

OnnenOmppu avaimenperiä

Pakkausurakan jälkeen täällä on taas huovuteltu isää tonttusia, tehty vähän havu- ja sammaltöitä. Aika paljon aikaa saa kulumaan myös tuotteissa kiinni olevien lappusten väkertämiseen. (Miksikä näitä muuten mahdetaan oikeasti kutsua?) Valmistaja -tarroja minulla on, mutta esimerkiksi huovassa ne eivät tahdo pysyä kunnolla kiinni.

Tarvitsemani määrät ovat niin pieniä, etten näitä kannata mistään tilata. Askartelen itse sitä mukaan kun tarvitaan. Ovatpa sitten käsityötä nämäkin.

Tuotelappuja

Sammaltöistä mainitsen vielä sen verran, että talvi tekee tuloaan myös tänne länsirannikolle ja sehän tarkoittaa sitä, että ihanainen sammal jää lumen ja jään alle. Jos siis olet harkinnut sammaltyön tilaamista minulta talvikaudella, teethän tilauksesi mahdollisimman pian.

En kerää sammalta varastoon, kun nyt ei ole tiloja siihen. Haluan myös tehdä sydämet ja kranssit tuoreesta sammaleesta, jolloin asiakas saa ne mahdollisimman vehreinä ja raikkaina.

Tämän koristellun sammalsydämen myötä toivotan kaikille rauhaisaa viikonvaihdetta!

Sammalsydän valkoisin koristein

This entry was posted in Arkea ja kuulumisia, Jälleenmyynti, Sammal and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Paketti Kajaaniin

  1. Hanne says:

    Minä kutsun niitä kortteja tuotekorteiksi. Minäkin teen ne ihan kirjoittimella. Yksikään tuote ei saa jäädä ilman tekijän nimeä. Se on periaatteeni.

    Napsihan vitamiineja purkista. Ja muista pestä käsiäsi ahkeasti. Mehän hoidetaan messut eikä sairastuta! Päätetään niin!

  2. risulintu says:

    Kiitos Hanne kommentistasi. Tuotekortti kuulostaa hyvältä termiltä.

    Yritetään pysyä terveenä. Käsidesi voisi olla hyvä lisä ottaa mukaan messuille ja markkinoille, missä käsitellään rahaa. Muuten en kyllä mitään desinfiointiaineita kotona käytä.