Joulumyyjäiset x 2

Huomenna on tämän vuoden ensimmäiset joulumyyjäiset. Samalle päivälle osui harmillisesti kaksi mukavaa tapahtumaa. Olen kuitenkin mukana molemmissa niin, että itse olen Porissa Toivon perinteisellä Joulutorilla ja ihanainen kälyseni puolestaan hoitaa myyjäispöytääni Noormarkussa Myllykartanon Joulussa.

Pienoinen paniikkihan tässä normaaliin tapaan on ilmassa ja aion tästä vielä mennä risuakin vääntämään. Tulkaahan ihmeessä moikkaamaan jos täälläpäin liikutte. Myyntipaikkani Toivossa on kylmällä ulkokuistilla, sisäpihalle tultaessa pihan oikealla puolella.

Noormarkussa riittää joulutapahtumaa myös sunnuntaille, jolloin Noormarkun Yrittäjillä on torilla joulunavaus on klo 12-16. Torin vieressä oleva Kukkapuotikin on tuolloin avoinna.

Noormarkun Kukkapuodista löydät kaikkea kivaa vaikka pukinkonttiin ja omaksi silmäniloksi.  Risulintu-tuotteista siellä on mm. kananmunakaappeja, Huoparuusu -rintakoruja ja joulukortteja.

sammalsydan-joulu-nk

Iloista pikkujoulua kaikille!

This entry was posted in Ilmoitusluontoista, Toreilla ja turuilla. Bookmark the permalink.

4 Responses to Joulumyyjäiset x 2

 1. Pajupirtti says:

  Oikein, oikein onnistuneita myyjäisiä Risulintulaisille toivottelee Kaisa

 2. risulintu says:

  Kiitos Kaisa. Ihan mukavasti molemmat myyjäiset menivät. Tänään on ollut tuttuun tapaan aikalailla simahtanut olotila, mutta huomenna toivottavasti taas jaksaa ryhtyä kunnon töihinkin.

 3. Inkivääri says:

  Joulukalenteria kävin kaipailemassa, mutta taitaa nyt olla Pesässä liikaa muita kiiruita – mukavaa joulunodotus aikaa sinne:)

 4. risulintu says:

  Odotas Inkivääri ja muut.. josko sittenkin :)