Sittenkin

Kuten varmaan huomasitte, täällä “pesässä” ei tänä aamuna ollut teitä vastassa joulukalenterikuvaa eikä -kalenteripostausta. Se kyllä harmittaa vähäsen, sillä niin moni kyseli kalenterin perään jo lokakuussa.

Minulla oli idea tämän vuoden kalenteria varten, mutta aikapula esti toteuttamasta sitä niin kuin halusin. Aikapula ei kadonnut minnekään, mutta pitkän jossittelun jälkeen ajattelin sittenkin kokeilla joulukalenterin tekoa hieman erilaisella tarinalla.

Kalenterikuvien simppeli lavastus ja näpsiminen on kuitenkin ihan tervetullutta vaihtelua joulualushässäkän keskelle. Ja risuakin vääntäessä voi miettiä miten tarina kehittyy ja mitä siinä voisi tapahtua.

Siispä.. päivän viiveellä tässäkin blogissa lähtee pyörimään joulukalenteri. Päähenkilön moni jo tunteekin viimevuotisesta kalenterista.

Joulukalenteri syntyy henkilökohtaisin force majeure ehdoin, eli jos tänne pesään iskee vaikkapa  jokin sikamainen pöpö, niin voi olla, että pari päivää on hiljaisempaa ellen ole etukäteen postauksia tehnyt. Toivotaan, ettei kuitenkaan iske ja tarina saisi jatkua.

Tervetuloa siis seuraamaan Tontun seikkailuja tänänkin vuonna.

isonappi

Ja alla vielä pikkuinen kuvanappi vapaasti kopioitavaksi, jos haluatte linkittää kalenterisivun blogeihinne. Asettakaa linkki viittamaan Joulukalenteri 2009 -sivulle. Voit kopioida seuraavan ritirimpsun linkkilaatikon linkiksi

http://blog.risulintu.net/?page_id=3074

nappi

Puuhakasta joulun odotusta!

This entry was posted in Joulukalenteri 2009 and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Sittenkin

 1. Possumamma@wippies.fi says:

  Mahtavaa!:)

 2. Possumamma taas;D says:

  Ja himpan verran väärälle riville sitten pompsahti toi mailiosoite… Nojoo, tairan olla höyhensaarivalmis, kun taistelin äsken melkein 2tuntia julmetun ison (180x200cm) petauspatjan kanssa kylppärissä! Ja huomenaamulla sitten takuuvarmasti tiedän sen kanssa puuhastelleeni:/

  Hyvät yöt! Jään innolla seurailemaan kalenteria:)

 3. Krisu says:

  Hauskaa, että kuitenkin teet kalenterin :)
  Mulla olisi yksi blogitekninen kysymys. Johtuuko se siitä, että sinulla on maksullinen wp (org) ja minulla ilmainen wp (com), mutta kun sinulla klikkaa tuota arkistointitagia ‘Joulukalenteri 2009′ saa eteensä nätin sivun vain sinun arkistostasi. Ja se käsittää pelkät aiheeseen tägätyt postaukset. Kun minulla klikkaa samoin, saa eteensä koko wp.comin maailman samalla tavoin leimatut postaukset. Olen nyt yrittänyt vaikka mitä, ei onnistu. Onks tiatoo?

 4. Pia says:

  Mukavaa, kun tänäkin vuonna on tontun joulukalenteri. Sitä on niin mukava seurata ennen joulua.

 5. risulintu says:

  Kyllä tuossa varmaan on kyse juuri blogin sijainnista. Tämä wordpress blogisofta on ladattu omalle domainille.