Onnea vuodelle 2010

Vuoden viimeisiä päiviä eletään. Olen lomaillut joulusta asti, korvannut univelkaa ja yrittänyt ladata akkuja ensi vuoden koitoksia varten.

Koska minulla ei ole työhuonetta, pidän varsinaiset työt poissa näkyvistä vielä hetken aikaa. Koko syksyn remontissa olleen salin valmistuttua on tullut istuttua rauhassa kynttilöiden ja tuikkujen valossa. Tuikuista jää käyttökelpoista jätettä, joista voi askarrella vaikka mitä.

Viime kesänä eksyin Täti-ihmisen blogiin ja näin siellä tuikkujen kuorista tehdyn hienon mistelinoksan. Ajatus jäi kytemään, ja nyt joulunajan pienenä askarteluvälipalana minäkin kokeilin tehdä pienen hopeisen oksan.

Kovin nättiä tästä mistelistä ei tullut, kun oli vähän turhan krouvia nuo minun metallilankani. Toivottavasti mistelin “taika” kuitenkin toimii ja oksa tuottaa onnea.

Käsityörikasta vuotta 2010!

This entry was posted in Kierrätysaskartelu. Bookmark the permalink.

12 Responses to Onnea vuodelle 2010

 1. Hieno oivallus ja kaunis oksa :)!
  Rattoisaa vuoden vaihdetta ja menestyksellistä & idearikasta uutta vuotta 2010 Risulinnun pesään!

 2. raija says:

  Onnellista alkavaa 2010 vuotta Sinulle! Ja kaikenlaista mukavaa Risulinnun pesään risuiluihin ( tilaamani runsaudensarvi on ihana!)
  Juttujasi on mukavaa lukea!

 3. Pajupirtti says:

  Uutteralle Risulinnulle oikein rentouttavaa uuden vuoden juhlintaa ja muistakin levätä kunnolla.Uusin kujein vuoteen 2010!
  Kiitos ihanasta joulukalenterista.
  Pajupirtin Kaisa

 4. Pia says:

  Oikein mukavaa uutta vuotta!

 5. Tiitsa says:

  Oikein Hyvää Uutta Vuotta sinulle ja jaksamista kauniiden askartelujesi parissa. Tuollaisen mistelinoksaa muistuttavan koristeen löysin tänään Parolan asema blogista
  http://parolanasema.blogspot.com/2009/12/14-garland.html
  Teitä todella taitavia tekijöitä on blogistania pullollaan.

 6. Ruiskaunokki says:

  Kiitos tämän vuoden ihanista kuvista ja virikkeistä! Onnea ja kaikkea hyvää tulevalle vuodellesi! :)

 7. Hanne says:

  Onnea ja paljon ideoita vuodelle 2010!

 8. Nina says:

  Oikein hyvää ja menestyksellistä uutta vuotta sinulle!
  Mistelinoksa -ideasi on hauska ja täytyypä ihan kokeilla sitä.

 9. Tellu says:

  Hei ja onnellista alkanutta käsityövuotta Sinulle. Tykkään seurata molempia blogejasi, niissä on aina tyyliä ja tunnelmaa.
  Tweed lapaset neuloin 6 puikoilla ja muistaakseni tein varteen 36 silmukkaa ja kämmenosaan 40 s. Pituuttakin lisäsin (antamasi vinkin perusteella), niin että valmiina ennen huovutusta olivat 40 cm (muistaakseni :)

 10. risulintu says:

  Kiitos teille kaikille hyvän vuoden toivotuksista. Olen pitänyt lomaa myös tästä koneesta ja näppäimistöstä, enkä ole siis blogeissannekaan paljon kyläillyt.

  Tarkennan vielä, että misteli-idea on peräisin Täti-ihmisen blogista. Hieno idea minustakin.

  Tiitsa, kiitos tuosta linkistä Parolan aseman blogiin, piti itsekin lisätä se tuohon mistelinoksajuttuun mukaan, mutta unohdin. Ihan samaa garlandia ihailin minäkin ja mielessä kävi sen kokeilu. Mistelinoksaa “sitoessani” totesin tuikkualumiinin olevan aika ohutta ja haurasta. Täytyy kokeilla garlandia jollain muulla jätemetallilla, josko ne kestäisivät hieman paremmin rei’ittämistä ja sitomista.

 11. Murmeli says:

  Oikein hyvää vuotta 2010 sinulle. Sattumalta löysin tämän blogin. Voi, kun on mielenkiintoista. Olet todella upeita töitä tehnyt.

 12. risulintu says:

  Kiitos Murmeli ja tervetuloa uusintavierailulle.