Mustaa & Keltaista värikollaasihaaste

(Klikkaa isommaksi)

Meiltä kotoa ei juurikaan löydy keltaista väriä. Mitä nyt joskus muutaman päivän ylivanhoista banaaneista. Puutarhastakin olen sitä pikkuhiljaa karsinut pois, ja sielläkin se on aina vihreän, eikä niinkään mustan kaverina. Vaihtoehdot olivat siis aika vähissä, kun en jaksanut lähteä lastenhuoneen kaaokseen mustia ja keltaisia legoja etsimään.

Arkistosta löysin kuvan lepässä kasvavasta jäkälästä auringonpaisteessa ja sitten löytyi tämä sitruunankeltaisenlime mikä-lie-kukkahämähäkki, joka käveli mustan muoviesineen päällä. Yhdistämisen tulos näkyy yllä. Minusta siitä tuli hienompi kuin otokset yksinään olivat, tai ainakin hämähäkki on vähemmän pelottavan näköinen. Tässä vielä otokset erillään.

Lepässä kasvavaa jäkäläähämähäkki

Ja kuten näissä kollaasihaasteissa yleensä..  niin kävi nytkin.  Eli heti kun kuva on valmis ja blogissa, tulee tietenkin mieleen mistä muualtakin väriä löytyy.

Minulla sitä löytyy villapusseista ja muutamina valmiina huovutuksina. Esimerkiksi nämä isot huoparuusut on huovutettu pikimustasta, värjätystä villasta.

Musta villaruusu

Ja keltaisia huovutuksia puolestaan ovat nämä kantarellirintakorut ja jääkaappimagneetit, mitkä kuvasin mustan villan päällä.

VillaKantarellit ja villaruusut

Koska esiintymiä oli kuitenkin näin vähän, en alkanut näistä enää mitään yhdistelemään.

Edit: Nämä kaikki edelliset liittyvät tietenkin Inkiväärin emännöimään värikollaasihaasteeseen. Täältä näet muiden osallistujien keltamustat kollaasit.

Mukavaa päivänjatkoa!

This entry was posted in Kollaasit. Bookmark the permalink.

5 Responses to Mustaa & Keltaista värikollaasihaaste

 1. Possumamma says:

  Toi jäkäläkuva (ilman hämähäkkiä) on kaunis; luontoäidin omaa taidetta:)

 2. Hanna says:

  Kivat ruusut. Pitäisi kyllä itsekin joku kerta kekeilla. Kantarellitkin oli kyllä “syötävän” ihanat =o) t:hanna

 3. Anskukka says:

  Tämäpä hieno kollaasi. Sammal muuttuui hämähäkinseitiksi, ja hämähäkki kuin hohtavaksi muistoksi.

  Nuo kanttarellit on myös tosi kivat!

 4. risulintu says:

  Kiitos kommenteistanne Possumamma, Hanna ja Anskukka. Tuo hämähäkki on kyllä mielestäni aika inhottava kun semmoisen kukkapenkissä tonkiessaan näkee. Jotenkin tuntuu niin vieraalta (väärän väriseltä) tänne pohjolan luontoon.

 5. Inkivääri says:

  Hieno kollaasi syntyi hämähäkistä ja lepän keltajäkälästä:)