Kevätkiiruita

Piikkilankasydän

En ole hävinnyt minnekään vaikka viime postauksesta onkin jo tovi aikaa. Kaikenlaiset kevätkiireet tuntuvat nyt painavan päälle.

Viikonloppuna pihasta kaadetun koivun risut odottavat vieläkin pätkijäänsä auringossa kuivuen ja koeviljelmältä otetut pajunvitsat ämpäreissä sitojaansa. Verstaalla lojuvista risuista puhumattakaan :)

Konehuoneessakin on ollut kevätsiivous, joten kuvia uusista tekemisistä en saa nyt laitettua. Laitan kyllä juttua ja kuvia kunhan saan tutut työkalut käyttöön.

Ilmoitusluontoisesti kerron loppuun vielä, että iso laatikollinen huovutettua ja risuista tehtyä lähti viime viikolla myyntiin Iittalaan Lasimäen Riihituvassa sijaitsevaan Tiitun Tupaan.

Kransseja, huopakyniä ja huopakoruja

Toivottavasti kevätväsymys ei teitä vaivaa vaan jaksatte nauttia auringosta ja puuhakkaista kevään päivistä. Ainiin, se on muuten vappukin. Luulempa, että vietän sitä työn merkeissä. Ellen risutyön, niin sitten ainakin puutarhatyön. Eipä tuolla väliä, mieluisia puuhia molemmat :) Hauskaa vappua!

This entry was posted in Ilmoitusluontoista. Bookmark the permalink.

8 Responses to Kevätkiiruita

 1. Pajupirtti says:

  Niin tuntuu olevan hiljaiseloa postauksissa monilla muillakin.Älä välitä. Luonto kutsuu meitä ulos ja puuhastelemaan pihalla. Ei riitä aikaa koneen äärelle. Voin kuvitella risuvuoret jotka sinua varttuu^^^^^^^ ;-)
  Iloista vappua sinun perheellesi ja odotellaan niitä risujuttuja.
  Kaisa

 2. miiah_ says:

  Ihanaa vappua myös sulle!

 3. Ellu says:

  Ihana tuo piikkilangasta valmistettu sydän!!!

  Myytkö niitä ja mitä maksaa postitettuna?

 4. risulintu says:

  Myyn kyllä näitä. Seuraava linkki vie suoraan nettipuotiini ko. piikkilankasydämen tietoihin: http://www.risulintu.net/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=96&category_id=25&option=com_virtuemart&Itemid=20

  Sydän täytyy piikkien takia pakata väljästi ja siksi se on toimitettava normaalina pakettina (=toimituskulut 8,50 €).

 5. Risuporo says:

  “wärikästä Wappua. !!
  Meillä pihatyöt ootattaa,kunhan nuo kinokset tuosta sulavat.
  Herra sorsa Frouvansa kanssa taaperteli takapihalla,leivänmuruja nakkelin ja vein vesikupin .Kyllä eläinmaailmaa on hauska seurata.Herra kulki nuorikkonsa perässä antoi frouan rauhassa etsi namupalojaan:::: ei kiirettä vaikka shoppailu kesti :rautaiset herrahermot :) Nyt sukellus varastoon trikoita etsimään.

 6. risulintu says:

  Kiitos vapputerveisistä Risuporo :)

  Täälläpäin on nyt upea, aurinkoinen vappusää. Tuuli vähän viilentää, mutta kaunista on. Lumikellot ja krookset ovat kukassa, mutta muuten on vielä ruskeaa.

 7. Liisa says:

  Hei,
  aivan ihania juttuja sinulla täällä. Puskaradion kautta löysin tänne. Ihan mielenkiinosta, oletko ikinä formamessuilla esittelemässä tuotteitasi? Ostamme itse sieltä aika paljon, enkä muista törmänneeni sinuun.:) Täytyykin tutustua paremmin tarjontaasi.

 8. risulintu says:

  Kiitos kommentistasi Liisa ja tervetuloa blogiini :)

  En ole ollut Formamessuilla, enkä muissakaan isomissa tapahtumissa. Olen tavallaan osa-aikainen tekijä, mutta ensi syksynä pääsen panostamaan toimintaani hieman enemmän kun pieninkin menee eskariin ja saan päivääni muutaman tunnin rauhallsita työaikaa.

  Varsinaisilta nettisivuiltani http://www.risulintu.net löydät tarvittaessa lisätietoja. Ja sähköpostiahan voi aina laittaa tulemaan.