Risuisat pihakaffeet

Onnea kaikille äideille!

*  * * *  *

*  * * *  *

This entry was posted in Luonnonmateriaalit, Risut, Tilauksesta and tagged , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Risuisat pihakaffeet

 1. Risuporo says:

  Upeat !!! Kerrassaan hienot!!! Kyllä kelpaa kahvitella !! :)
  “” Hyvää äitienpäivää sinullekkin “”

 2. tarutikki says:

  Olet sinä taitava taivuttelemaan risua ja kuvatkin ovat kauniita.

 3. Pajupirtti says:

  Voi, juon risukaffet kerallasi iloisin mielin, kiitos. Kylläpä on hauskat. Ihan tuli hyvälle tuulelle.
  Ihanaa äiskäpäivää.
  Kaisa

 4. Hanna says:

  Voi että, miten sä oletkin saanu ne niin oikeain näköisiksi?!?!? Mä voisin vaikka heti ruveta hörppiin kupista kuumaa juomaa =o) t:Hanna

 5. risulintu says:

  Kiitokset kommenteistanne. Pikkuisenhan tuo kuppi on harvahko, mutta ihan hauskanen siitä kyllä tuli. Pienen kokonsa takia risukuppi oli varsin haastava tehtävä ja alku tuntui suoraansanoen hankalalta, mutta onneksi valmista syntyi.

  Tällaiset hieman haastavammat risutyöt vaativat (ainakin minulta) ihan tietynlaisen mielenvireen ja rauhan tekemiselle. Jos yrittää tehdä kiireessä väkisin, hampaat irvessä, niin tulos ei ole koskaan paras mahdollinen, mutta niinhän se on varmaan monessa muussakin hommassa.

 6. Minna says:

  Mahtava setti! Edellisen kirjoituksen sammalkisu on myös kiva. Odotan malttamattomasti, että meidän pihalta kaadetaan kolme vanhaa koivua (kaatajaa odotetaan) ja pääsen tekemään risutöitä. Jos vaikka alkaisin runsaudensarvesta ;O)

  Aurinkoista kesän odotusta ja työntäyteistä kesää sinulle, Anne!

 7. risulintu says:

  Kiitos Minna :) Toivottavasti saatte koivunne pian kumoon. Kun saatte, niin kannattaa pätkiä risutöihin käytettävät risut mahdollisimman pian oksista ja rangoista irti, sillä muuten risuihin puhkeaa kohta lehti ja niistä tulee kovin tahmeita. Jos näin käy, kannattaa valmiiden töiden antaa vähän kuivahtaa ja nyppiä sitten pinnassa olevat lehdenalut kuivuneina pois. Osa saattaa itsekseenkin tippua.

 8. Nina says:

  Aivan hurmaava kattaus! Kyllä kelpaa kahvitella noilla luomuksilla.
  Todella siistiä työtä!

 9. Reisku says:

  Hieno on kattaus! Kyllä näkee että taitoa on kattauksen tekijän sormissa vaikka kuinka! Huomena olisi tarkoitus minunkin mennä vielä yksille risuapajille keräämään joku aika sitten kaadetuista puista risut talteen, seuraavaa “satoaikaa” saakin sitten taas hetkisen odotella. Toivottavasti en ole jo myöhässä…Mukavaa viikonloppua!