Sydämellinen kaaos

.. tai kaaossydän :)

kaaosta

Tunnistatko materiaalin?

kaaossydämen yläosaa

Tämä sydänkoriste ei ole ihan tuore, sillä se on odottanut sijoituspaikkaa tai myyntiä verstaalla, missä en juurikaan kameran kanssa käy.

kaaossydän navetan seinällä

Sydän on iso ja pullea. Melkein 80 cm korkea.

kaaossydan

Sydän voisi olla hieno koriste vaikka hääjuhlaan. Ihan sellaisenaan. Tai ehkä sen voisi koristella herkillä kukilla, tai yltiöromanttisesti jopa pienillä lappusilla, joihin on kirjoitettu rakkausrunoja.

kaaossydän ja tuoli

Tänään kuvasin sydämen ihan naturellina, arkisesti navetan ylisiltä löytyneen tuolin kanssa, syystuulen kieputellessa keltaisia haavanlehtiä ympäriinsä.

Pirteää loppuviikkoa!

This entry was posted in Kodin koristeet, Luonnonmateriaalit, Muut. Bookmark the permalink.

8 Responses to Sydämellinen kaaos

 1. Kati says:

  Onko materiaali humalaa?

 2. Aila says:

  Kaunis on ja lienee villiviiniä :) Odotan, että jonakin päivänä minullakin riittäisi leikattavaksi asti…

 3. Pajupirtti says:

  Herzileijaa sentään mikä muhkea kaunokainen siinä komeilee!!
  Lienee humalaa?? Tosin viiniköynnöstäkin voi olla mutta kun menee noin littuun jostain osin niin humala on varmempi ehdotus.
  Nää kaaosjutut on joteskin sellaisia aivojen purkaustöitä ainakin mulla. Saa pistää sieltä mistä parhaalta tuntuu.Just niin paljon kun haluaa taivutella ja vedellä. Ihanaa puuhaa. Virtaa se ainakin antaa.
  Ihana kuulla ja nähdä sinun juttujasi. Oikein mahtavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi.
  Joulukalenteria odotellessa;DDDD
  Kaisa♥l

 4. risulintu says:

  Kiitos kommenteistanne.

  Humalan varsistahan tämä sydän tosiaan on tehty. Eli kannattaa ehdottomasti kokeilla tämänkin materiaalin vääntämistä jos sitä pihalla kasvaa ja on kohti kompostia menossa. Humalahan on perenna eli se kasvaaa maasta uudelleen joka vuosi. Materiaalina se on melko haurasta ja napsahtaa helposti poikki, mutta hellin käsin siitäkin saa kyllä väännettyä yhtä sun toista.

 5. Likka pohjanmaalta says:

  Ihana,tuon voisi toteuttaa häissä tai jossain kastejuhlassa.Ja sitten laittaa siihen teemaan sopivia kukkia,tai helliä rakkausrunoja(Häät).
  Se on vissiin tehty Humalasta?Niin se muuten onkin kommenttisi perusteella.No eikun hyvää loppu-syksyä sinullekin,ja joulun odotuksia!

 6. risulintu says:

  Kiitos terveisistäsi pohjanmaan Likka :) Humalaahan sydän tosiaan on. Kokeilkaa ihmeessä ennenkuin nakkaatte varret kompostiin.

 7. manna says:

  Humalanvarsia EI missään tapauksessa saa heittää kompostiin —
  ovat mitä parhaimpia kranssipohjia — kiertämällä — letittämällä –

 8. risulintu says:

  Näin on manna :) Ja näin syksyllä ne ovat vielä notkeitakin. Sydämen tein keväällä, talven kylmässä varastossa jätesäkissä olleista varsista. Aika lailla hauraaksi olivat kyllä jo menneet. Kranssipohjina varmasti mainioita kun vielä vähän rautalankaa kiertää ympärille tukemaan. Omat humalat ovat vielä kovin pieniä ja saavat toistaiseksi jäädä räystäälle menevän narun tueksi taas ensi kevään kasvua odottamaan.