Vain muutama suihkaus

… ja steariinin tahrima keinokuituinen huopa-alunen on taas iskussa.

alunen-ennen

Kenties jopa entistä ehompana.

huopa-alunen maalattuna

Sain siis äkillisen päähänpiston kokeilla miten mattamustaspray tarttuisi likaantuneeseen aluseen.

Ulkona myrskyää, joten suihkuttelin tyhjässä kellarissa. Voi mahoton sitä krääsän määrää. Vaikka yritin olla nopea ja syöksyin aina välillä ulos hengittelemään ja tuuletin, niin nyt on vähän huono olo. Tyhmä minä.. jatkossa suihkin spraylla vain ulkona hyvällä säällä, kuten tähänkin asti.

Sovittelin alustaa jo seinällekin, mutta toistaiseksi olkoon “pöytäliinana”. Maalausalustana olleeseen pahviin vasta hienot koukerot tulikin, hmm….

Mukavaa viikkoa Sinulle!

This entry was posted in Hullut ideat & kokeilut, Tuunaus. Bookmark the permalink.

4 Responses to Vain muutama suihkaus

 1. Possumamma says:

  Näyttää nyt tuunattuna mukavasti valurautaiselta:)

 2. risulintu says:

  Niin tekee. Ja vaikutelma tehoistuisi jos alustaa vielä käsittelisi sieltä täältä pikaruostutusaineella.

  Näitä keinohuopa-tabletteja saa monen värisinä, mutta jos väri ei miellytä, niin suihkimaan vaan. Useammasta yhteenliitetystä kappaleesta tulee helposti tilanjakaja, eikä sille tule painoakaan paljon, joten voisi ripustaa ihan pikku koukuilla katosta tai ovenkarmista roikkumaan. Neliskulmainen alunen taas voisi ikkunassa tai ovessa toimia näkösuojana.

 3. cocos says:

  Mistä olet tuon valkoisen huopa-alusen ostanut? Olen etsinyt juuri tuollaista valkoista, mutta missään ei ole vielä tullut vastaan…

 4. risulintu says:

  Aluset on muistaakseni ostettu Halpahallista vuosi sitten. Nämä eivät kyllä olleet ihan valkoiset, vaan pikemminkin kermanväriset.