Kiiruista aikaa

Poikkesin vain kertomaan, että kyllä tämäkin blogi on vielä elossa, vaikka usein onkin tullut postattua tuonne toiseen blogiin. Hetkellisesti mielessä on käynyt myös näiden kahden blogin yhdistäminen. Toisaalta taas haluaisin pitää asiat selkeästi erillään: käsityöt täällä ja pihapuuhastelut remppakuulumisineen toisaalta. Kernaasti kuuluisin myös sinun mielipiteesi tästä.

Käsitöiden saralla ei ole isompaa postattavaa. Minulla, ja kuten varmaan sinullakin, on kesken useampia hys-hys -juttuja, ja sitten niitä ihan tavallisia töitä.

Koristepönttöjä

Sain pienen kasan uutta risuakin ja ne pitäisi nyt pikimmiten jalostaa kasasta kransseiksi sun muiksi.

Alkusyksyn tuotanto yski ensin tuoreen materiaalin puuttumisen takia ja sittemmin olen itsekin köhinyt jo ensivuodenkin tarpeiksi. Eli ei-kiitos vaan kaikille flunssapöpöille ainakin tammikuuhun asti.

Jäkäläsydämet

Näitä tuttuja töitä ei juurikaan tule enää kuvailtua. Ostin uuden kameran, mutta tässä marraskuun hämyssä kuvista tulee tasan yhtä huonoja kuin vanhoistakin, enkä ole muutenkaan ehtinyt kameraan vielä paneutua.

Kaksiin myyjäisiin olen ilmoittautunut mukaan, Poriin Toivon perinteiselle joulutorille ja sitten naapurikylän Noormarkun joulumyyjäisiin. Toivottavasti saan tehtyä sinne jotain myytävääkin. Jälkimmäiset näistä ovat joulukuun toisena viikonloppuna, ja sen jälkeen yritän rauhoittaa nettipuodin ja aloittaa oman joulun valmistelun.

Joulukalenterin perään on kyselty, mutta tänä vuonna minulla ei valitettavasti ole ylimääräistä virtaa sen toteuttamiseen. Mielelläni kyllä tulen lukijaksi mikäli sinä teet sellaisen, tai tiedät jonkun mukavan kalenterin.

21

Joulublogeja en ole ehtinyt isommin vielä etsimään, mutta ilokseni huomasin Sarin koonneen omaan joulublogiinsa jo pitkän listan näistä. Eli lukemista riittänee hämärien iltojen iloksi. Suurkiitos Sari. En nyt malta olla mainitsematta Sarin puutarhablogiakaan, missä käyn mm. kurkkimassa mm. parasta sisäkkukkien kasteluaikaa.

Kaipa se on nyt pakko laittaa kone kiinni, laittaa lapsille ja itselle jotain huikopalaa ja lähteä verstaan rauhaan. Taidanpa samalla testata kuinka kauan glögi pysyy uudessa termosmukissani lämpöisenä. Mukavaa päivänjatkoa Sinulle.

Pienet piikkilankasydämet

Psst. Arvon nettipuodista tässä kuussa tilanneiden kesken pullean ja pörröisen sammalsydämen. Lisätietoja löydät täältä.

This entry was posted in Arkea ja kuulumisia. Bookmark the permalink.

One Response to Kiiruista aikaa

  1. niina says:

    hei
    olen myös paljon tehnyt pajutöitä ja teen paljon puutöitä myös. en tässä viitsi antaa sähköposti osoitetta. olis paljon asiaa mut ei julkisesti viitsi kirjoittaa.