Hyvää isänpäivää

magneetti isälle

Syksyllä tein lastenhuoneen suursiivousta ja kävin läpi myös vanhat puupalapelit. Ne palapelit, joissa kaikki palat oli tallella säästettiin ja vietiin kierrätykseen, mutta muiden keskipaloista tein spraymaalaamalla ja leimaamalla pieniä jääkaappimagneetteja.

Edit 16.11.2010 Kertokaapa te kokeneet leimailijat mikä on sellainen muste joka ei hieraannu heti pois niinkuin tämä käyttämäni leimasinmuste (hopeinen Versafine) teki vielä tuntienkin päästä, vai onko sellaista ylipäänsä? Täytyisikö tällaiset kohteet sittenkin leimata reilusti akryylimaalilla?

Näihin mattamustalla spraymaalilla suihkittuihin palasiin voisi käyttää liituakin, mutta palojen koko on kuitenkin aika pieni, joten isompia runoiluja näihin ei oikein pääse rustaamaan.

magneetteja vanhoista palapelin palasista

Hyvää isänpäivää kaikille isille!

This entry was posted in Kierrätysaskartelu. Bookmark the permalink.

6 Responses to Hyvää isänpäivää

 1. Sanna says:

  Hauska idea! :) Olisivat myös kivat pyyhepaikka merkitkin. Täytyypä tarkastaa kirppiksien palapelitarjontaa… :)

 2. Hanna says:

  Loisto idea!! =o)

 3. Maria H. says:

  Hauskoja:-) Luulisin, että StazOn -muste ( http://www.paperinauha.fi/stazon-black-musta-p-6219.html ) on hetken kuivuttuaan sellaista, ettei leviä. Jossain nettipuodissa on ollut myös muita värejä, ku musta. Tuo muste tarvii toki myös sitten oman puhdistusaineensa.

 4. risulintu vielä says:

  Kiitos tiedosta Maria H. Täytyy joskus perehtyä leimasinasioihin vähän paremmin. Tähän asti olen saanut aikaiseksi pelkkää suttua ;)

  Vielä voisin antaa vinkin, että kaikkiin magneetteihin ei kuumaliima tunnu sopivan. Kontaktiliimalla tullee parempi pito.

 5. wiiks says:

  Jos et halua mustetta käyttää, tai ei ole sopivaa väriä, akryylimaalia vaan. Lähtee ihan vedellä leimasimesta ja yllättävän hyvää jälkeä tulee kun tuputtaa maalin leimasimeen :)

 6. risulintu vielä says:

  Kiitos vinkistä Wiiks, akryylimaalilla olenkin joskus noita kirjaimia painanut.