Mukavia asioita

Nice Matters Award

Tellu-Tellervo ja Tiitsa ojensivat minulle tälläisen kunniamaininnan. Hieman punastellen otan tämän ja Tiitsan kauniit sanat vastaan. On mukavaa tietää, että se innostus minkä vallassa täällä ruudun toisella puolella välillä kirjoittelen on tarttuvaa sorttia.

Famu on tehnyt hieman käännöstyötä ja toteaa blogissaan tästä seuraavaa:

“Tällaisen tunnustuksen voi antaa blogiystäville,jotka huolehtivat toisista,antavat tukeaan ja ovat positiivisen ilmapiirin luojia blogimaailmassa.Käytä vapaasti nappia kertoaksesi saajalle,että “You are nice”.Tätä tunnustusta voisi kutsua “Mukavien (hyvien) asioiden blogitunnustukseksi”.”

Kunniamaininta annetaan seitsemälle eteenpäin. Blogeja, missä on paljon kaunista asiaa tai kuvia kauniista asioista tai kauniita kuvia mistä tahansa asioista on monia ja pitkällisen pohdinnan jälkeen kunniamaininta lähtee seuraaville blogeille, olkaapa hyvät:

A.M.A.töörin käsityöt, Blomsterverkstad, Into, Neulahuovutusblogi, Nice Factor, Saviruukun palaset ja Tontturaija.

 

Blogitekstit ovat peräisin täältä

This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink.

10 Responses to Mukavia asioita

 1. raija says:

  Kiitos kamalan paljon ihanasta yllätyksestä! Olen aivan sanaton.. Tosi kiva juttu, kun olet tykännyt käydä sivuillani ja monen ihanan blogin joukosta valitsit juuri minun blogini…. KIITOS!

 2. birletta says:

  Samaa huomionosoitusasiaa blogissani, kiitos sinulle monipuolisesta blogistasi!

 3. marsu says:

  Kiitos! Mitäs muuta tähän osais sanoa, no, kiitos vielä kerran!

 4. Ama says:

  Kiitos tästä huomionosoituksesta! Myös minä haluan antaa blogillesi kunniamaininnan, sillä täällä silmä lepää kauniissa töissä ja kuvissa :)

 5. Sinikka says:

  Kiitos Risulintu

 6. Sinikka says:

  Kiitos jäi kovin lyhyeksi kun loppuosa katosi jonnekin. Eli siis ” Surku kun nyt jää niin kovin vähän aikaa huolehtia blogistani sekä blogiystävistäni. Olen saanut paljon puhtia ja todella paljon uusia/uudistuneita ajatuksia huipusta blogistasi. Se on listallani no1.

 7. Punatukka says:

  Tuli kommentteja sen verran siitä väri- ja tyylianalyysistä, että päätin kommentoida blogissani. Käväse kurkkaamassa.

 8. Mari says:

  Kiitos huomionosoituksestasi! Saat kyllä minulta kunniamaininnan, blogisi innoittamana omaanikin uskalsin lähteä väsäämään…;)
  Ja inspiraatioita saa jokainen sivullasi käynyt!

 9. Äskeiseen laitoin joteski hassusti omat tietoni….Tuliskos oikein nyt…=)

 10. Äsh..Näinköhän…=D