Sydämelliset kiitokset

Taitonäppi -nappiNyt onkin monenlaista “kiertopalkintoa” liikenteessä. Ultsilta sain tälläisen Taitonäppi -tunnustuksen.

Jos hänen mielestään tämän blogin luonnonmateriaalityöt ovat upeita niin minä puolestani ihastelen Ultsin Näpertelyä blogissa mm. ihania kasvivärjäysjuttuja. Blogeja lukemallahan minäkin innostuin värjäilemään. Nytkin on taas jonkinsortin seitikkikeitos pihalla jäähtymässä ja odottamassa lankaa.

Kenelle sitten antaisin tämän tunnustuksen eteenpäin? Valinta on erittäin vaikea, sillä innostavia ja upeiden taidonnäytteiden blogeja on todella paljon. Ja monta blogia on minulta varmaan vielä löytämättä. Mietiskelen tätä vielä ja palaan asiaan samalla kun kerron noista sienivärjäyskokeiluistani ja yritän päivittää tuota Mukavien blogien linkkilistaa, se kun tuntuu raahaavan pahasti perässä.

Kiitokseksi Ultsille ja muillekin blogissani kommentoineille lukijoille ensin kuva pihanmylläyksen “sadosta”. Kuvaa varten tökkäsin männynjuurista ilman mitään työkaluja tekemääni kaaossydämeen vielä aiemmin tehtyjä leskenlehtiruusuja sekä osmankäämirusetin. Kaikki juuret sydänkehikkoa lukuunottamatta olivat aika lyhyitä, minimissään ehkä noin 30cm pitkiä. Pidemmät ja paremmat säästin. Koetan pakastaa ihan sinällään kuorien kera myöhempään käyttöön.

Kaaossydän männynjuurista

Ja sitten vielä toinen sydänkranssi pihan (luonnon)kukista.

Kukkasydän

Ps. Oletteko huomanneet tuon minigallupin tuossa oikeassa laidassa?

This entry was posted in Kodin koristeet, Luonnonmateriaalit, Yleinen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.