Kukkaset eteenpäin

Olen ollut hieman hämilläni teiltä saamieni You make my day -kukkasien määrästä ja jos voisin kertoa sen määrän kymmenellä niin voisin laittaa kukkaset melkeimpä jokaiseen blogiin, missä käyn. Blogilistan suosikkilistallani on pari sivua blogeja ja osa niistä löytyy myös tämän blogin linkkilistalta. Jos kuitenkin tottelen annettua “käskyä” niin valitsen seuraavat blogit mistä itse koen saavani hyvää mieltä, inspiraatiota, sympatiaa jne.. Useimmat näistä blogeista ovat hieman samanlaisia sekameteliblogeja kuin omanikin eli eivät “malta” keskittyä pelkästään yhteen asiaan ja siitähän minä tykkään :)

You make my day -award“”Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times.”

“”Eli palkinnon voi jakaa eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogeista saat hyvää mieltä ja inspiraatiota sekä saavat sinut onnelliseksi täällä Blogistaniassa. Ilmoita heille kommentilla, palkinnosta, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu myös siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja.”"

 • Blomsterverkstad – ruotsinkielinen Minnan blogi, mutta täällä kannattaa vierailla ihan vain katselemassa kauniita kuvia upeista kransseista ja muista luonnollisista kukkaluomuksista. Kannattaa kurkistaa myös blogin linkkilistaan.
 • Julian korut – kauniita koruja ja huovutuksia, joiden värivalinnat hivelevät silmää.
 • Merjan leivonta ja askartelusivut – Ihanaisia kakkuja taidokkain koristein. Mukana myös reseptejä. Vielä kun itse saisi aikaiseksi kaivaa edes tarvikkeet esiin, mutta jokatapauksessa ihailen noita luomuksia sujuvasti ;)
 • Metsien keskeltä – Täältä löytyy kaikenmoista kivaa peltiaskartelusta risutöiden kautta nukkisjuttuihin :)
 • Oikein nurin sekaisin – Tiitsaa voin hymyillen “syyttää” koukkuuntumisesta. Blogissa on niin selkeät ohjeet salomoninsolmuihin, että sieltä taisin minäkin saada virkkauskipinän puolisentoista vuotta sitten :) Tiitsa nostelee hienosti historian lehdiltä esiin jo hieman unohdettujakin käsityöjuttuja.
 • Tiina puikoissa – Tässä blogissa on kaunista sekä kuvat että kuvien neuleet. Mukana myös muita kädentaitoja.
 • Tonttumuori – Ihanaisia neulahuovutettuja tonttuja ja muita hahmoja. Minullakin on onni omistaa yksi tuollainen tonttu, joka saa hymyn huulille aina sitä katsoessa.
 • Vuoden Kulku – Monipuolisesti kauniita käsitöitä ja mukavia kuulumisia vauvaperheen arjesta.
 • Väriä elämään – kaikenlaisia käsitöitä ja ihania lankojen värjäysjuttuja. Mukana monta sellaista käsityönlajia, joita haluan joskus vielä päästä kokeilemaan.

Sammakot toivotelkoot mukavaa viikonlopun odotusta ihan kaikille lukijoille tasapuolisesti. (Psst. sammakon ohje löytyy Omat ohjeet -sivulta).

Sammakot Huopasesta / Knitted and felted frogs

This entry was posted in Muita tärkeitä juttuja. Bookmark the permalink.

8 Responses to Kukkaset eteenpäin

 1. Tiitsa says:

  Kiitos Risulintu. Jos minä olen “syyllinen” solmuhin koukkuuntumiseesi, niin sinä ja ihanat risutyösi koukkuunnuttivat minut risuihin. :) Niin että tasoissa ollaan :)

 2. sirpale says:

  Täällä on mukava vierailla, kukkasia sinulle!

 3. Leena says:

  Ihanat!

 4. tonttumuori says:

  Kiitos risulintu kukkasista!Suosittelen villojen kaivamista esille se on varmasti välillä ihan kivaa ja olishan se kiva saada tonttusen kaveri.Olisi hauska nähdä sinun näkemyksesi tontuista .

 5. Minna says:

  Kiitos kiitos

 6. wiiks says:

  Kiitos :)

 7. Sinikka says:

  Kiitos Risulintu kukistasi. Käyn sivuillasi aina kun suinkin ehdin. Sinulla on blogi balanssissa, työt ja kuvat yhtä huippuja.

 8. Julia says:

  Kiitos kukkasista! Olen aika hämmentynyt tästä huomionosoituksesta…

  Olen seurannut blogiasi jo pitkään, vaikka kommentoinkin aika harvakseltaan. Joulukalenterisi oli minulle ensimmäinen laatuaan lähes pariinkymmeneen vuoteen ja kyllä sitä tulikin kytättyä. Välillä avasin luukun “etuajassa” jo illalla ennen nukkumaanmenoa, jos yö venyi pitkäksi. Kiitos siitäkin!