Arvontapalkinnot

Blogiarpajaisten palkinnot saapuivat parahiksi perille ystävänpäiväksi, kuten olin alunperin kaavaillutkin.  Toimitusaika venyi näiden käsiongelmien takia. Pionin paketista löytyi mm. risuista tehty linnunpesä sekä ripustettava, pieni sammalsydän.

Blogiarpajaisten ykköspalkinto

Kakkospalkinnon saajan eli Suolaajan paketista puolestaan löytyi sydämenmallinen sammalkranssi ja kimalteleva paperimassasydän sekä kortti.

Blogiarpajaisten kakkospalkintopaperimassasydän

Kuvissa näkyvät kortit muuttuivat vielä hieman tuosta ja suklaapatukkakin näkyy eksyneen väärään kuvaan. Loppuun kuva kahdesta neulahuovutetusta koirakaveruksesta. Esikuvina näillä olivat oma dalmikseni ja vanhempieni sheltti, jotka molemmat siirtyivät viime vuonna juoksentelemaan vihreämmille nurmille.

Runkona molemmissa yksi piippurassi ja materiaalina suomenlampaanvilla. Pienet helmet olisivat silminä ehkä toimivampia kuin pelkkä villa, mutta vielä en omista yhtään sopivia. Ehkäpä nämäkin kokeilut saavat jatkoa. Olen nimittäin taas pienen tauon jälkeen taas huumaantunut villantuoksusta ja hieman huovutellut tänään, tai siis eilen. Saapa nähdä mitä käsi siitä tykkää, vaikka yritin tehdä homman mahdollisimman ergonomisesti rullaillen ja tuolilla ryhdikkäästi istuen. Intoa ainakin riittäisi. Iloista ystävänpäivää vielä kerran!

Neulahuovutetut minikoirat

This entry was posted in Arpajaiset, Kierrätysaskartelu, Luonnonmateriaalit, Neulahuovutus, Paperimassa, Risut, Sammal. Bookmark the permalink.

One Response to Arvontapalkinnot

  1. suolaaja says:

    Kiitos ihanasta palkinnosta ja ystävänpäivähalauksia!!!!