Blogging with purpose

Blogging with purpose -awardKukkopilli antoi blogilleni Blogging with a Purpose -kunniamaininnan. Nyt jään sitten miettimään, että mikä tarkoitus tällä blogilla oikein onkaan ;)

Kunniamainintoja on mukava saada, mutta niissä on se ikävä puoli, että samalla joutuu myös asettelemaan blogeja mielessään paremmusjärjestykseen, mistä en niin kamalasti perusta. Ja sitäpaitsi tuollainen lista on aika eläväinen ja vaihtelee paljon kulloisienkin mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Ja blogeja tutkiessani huomaan senkin ikävän asian, että tässä blogissa oleva suosittelemieni ja mukavien blogien listan pito on täysin retuperällä. Sieltä puuttuu monta innostavaa ja kiinnostavaa blogia, joita luen pääasiassa Blogilistan kautta. Yritän lähiaikoina saada listan päivitettyä. Lähiaikoina voi tosin olla hieman leijuva käsite.

Säännöt:

1.You have to nominate 5 blogs,which havent has awards before.
2.Each of the blogs must have a purpose!
3.The nominated blogs must make a link back to this page!
4.The logo from the award must be put on their blog and it must link back to this blog.

Hmmm… härkää sarvista ja oma lista satunnaisessa järjestyksessä esiin:

1. Sinisiä papereita ja vähän oraviakin
2. Hallatar
3. Blomsterverkstad
4. Villapallon neuleblogi
5. Periferialife – elämää maalla

Ja vielä kiitokseksi Kukkopillille pääsiäisen tienoilla napattu kuva sammalnallesta. Nallehan vietti talven potkukelkassa keskellä kukkanpenkkiä eikä ole ollut satunnaisesta jäätymisestä ja sulamisesta tai myrskytuulista moksiskaan. Melko painavaksi syyssateet olivat nallen sisälle kätkeytyvät turveharkot kastelleet ja sain oikein ponnistella siirtäessäni sitä kesäistuimelle. Siirsin nallen pääsisäänkäynnin viereen talon varjopuolelle, ettei sammal alkaisi ruskettumaan.

Sammalnalle jäkäläisillä enkelinsiivillä

Potkukelkkojahan täällä ei tänä talvena kertaakaan tarvittu. Mahtaisikohan noihin saada jotenkin lisättyä pyörät? Hassua, sillä olen aina ajatellut, että pyöräkelkat on vain “mummoja” varten, mutta ties vaikka niistä vielä tulisi tulevien talvien hittituote, kun luonnonjää alkaa näillä leveysasteilla olla katoavaa kansanperinnettä.

Tämän postauksen kirjoituksen jälkeen myös Wiiks Metsien keskeltä antoi blogilleni tämän samaisen tunnustuksen eli kiitoksia myös Sinulle. En kylläkään enää aio nimetä toista viiden settiä, eli jospa nämä molemmat hoituisivat tässä samalla? Toivottavasti.

This entry was posted in Muita tärkeitä juttuja, Pihakoristeet, Sammal. Bookmark the permalink.

6 Responses to Blogging with purpose

 1. Inkivääri says:

  Risulintu – kiitos kaunis:) Myös minulle tämä oli toinen enkä ehkä tee uutta haastamiskierrosta, mutta kiitän ja pokkaan ja lisään linkkisi kunniamainintaan! Ja ihastelen tässä taas tuota suloista nallukkaa…

 2. Villapallo says:

  Kiitos sinulle:-)

  Minä varmaankin myös jätän oman listani tekemässä, koska tuntuu pahalta laittaa blogeja mitenkään järjestykseen tai edes poimia niistä mieluisimpia! Mutta toki tällainen tunnustus aina lämmittää, kiitos!

 3. Hallatar says:

  Kiitos sydämellisestä kunniamaininnasta
  Risulintunen! =)

 4. Fanny says:

  Jaa mikä bloggaamisen tarkoitus… ;)

  Musta on ihana seurata ihmisten intohimoa johonkin asiaan, oli se sitten kokkausta, sisustusta, askartelua, musiikkia… mitä tahansa. En ole blogiasi vielä kovin kauaa lukenut, mutta töistäsi välittyvä omin käsin tekemisen tarve ja siitä saatava tyydytys on ihan käsin kosketeltavaa.

  Ja kiitokset nallesta, hän on vallan hurmaava.

 5. Hanne says:

  Kiitos kaunis myös minun puolestani! Oli kunnia päästä listallesi. Hellyyttävälle nallelle terveisiä!

 6. Tytti says:

  Mulla olis sulle meemi…