Huovutus

Huovutus on minulle uusi ihana harrastus, johon “hurahdin” vuonna 2007. Tällä sivulla on esillä ensimmäisiä huovutustöitäni ja -kokeiluja (ajalta 2007-2008).

Pesukonehuovutetut neulotut jutut löytyvät Neulottua tai Virkattua vuonna 2007 -sivuilta tai Pesukonehuovutus -kategoriasta.

Valmiita töitä kuvina:
Ensimmäinen neulahuovutettu hahmoniUunikinnasEnsimmäiset huopatossunihuopahattu-edesta.jpgNeulahuovutettu norsumagneettiMerenneito sivultaNeulahuovutettu neulatyynyLimenvihreä kukkalaukkuPullonsuoja ja patalappuLasten hattuHuovutettu patakinnas porkkanakuviollaIstuinalusen kukkapuoliKuviokokeiluVapaalankakeeppiRanneke huopapitsitekniikallaKoru huopapitsitekniikallaHuopapitsitekniikalla toteutetut vyö ja kaulusViinipullopiiloHuovutettu kynänpäälinenHuopaporkkanoitaHuovutettu neulatyyny“Uninen tonttu” neulahuovutettu pikkutauluHuopaenkelitHuovutettu tötteröEnsimmäinen huopaliiviNeulahuovutetut minikoiratNeulahuovutettuja sydämiäHuovutettu mini-seinävaateHuopasydän kierrätyskoristeellaSolmukoru huopaaHuopahuiviHuovutettu munankuorikulhoHuovutettu koristeHuopaliivi edestäHuoparuusukoruPioniranneke huopaaPionikaulanauhaPionisormus

Comments are closed.